Geen behoefte aan kruien?

U kent het wel. Op de oprit ligt een grote bult zand. Het kost u zeker een paar uur, en een hoop zweet, om al dat zand naar de juiste plek te kruien. Wat een werk. Waarom toch al die moeite?

Orders t/m 11 m3 kunnen worden gelost met de boordkraan
De kranen op onze transport auto’s hebben een grote reikwijdte. U drinkt lekker een kopje koffie. Wij storten het zand of de aarde op de gewenste plek.

Heeft u meer nodig? Onze kiepwagens leveren t/m 20 kuub per rit. Het is mogelijk meerdere, verschillende producten tegelijk te laten komen voor de zelfde ritprijs.

Informeer eens naar de mogelijkheden. Bekijk hieronder ons levergebied. Hoe dichter u bij Groningen woont hoe minder transportkosten u betaald.

Wist u trouwens dat wij ook op zaterdag en ‘s avonds kunnen leveren?

Kijk vlug in ons assortiment, zet het gewenste product op de bestellijst, en bereken bij het afrekenen uw ritprijs. De prijs zal u verbazen.

Door onze lokale aanwezigheid betaalt u nooit teveel

  1. 1 Selecteer hoe u de levering wilt: in Bigbag, los gestort of gelost met de boordkraan.
  2. 2 Zet het gewenste product op de bestellijst. Meerdere producten combineren per rit is mogelijk.
  3. 3 Ga door naar ‘afrekenen’ en vul uw adres in.
  4. 4 De ritprijs bestaat uit €20 handling per rit en de transportkosten op basis van uw leveradres. Bekijk ons levergebied, hoe dichter u bij Groningen woont hoe minder transportkosten u betaald.
  5. 5 Plan de bezorgdatum en tijd en reken uw bestelling af. (bestel 48 uur van te voren, neem contact op als u uw bestelling eerder geleverd wilt hebben)